..... Inici | Ràdio | Recerca

Projecció del documental "La dona teixint cultures"

by 19:02 0 comentaris

Teixir és un acte d'unir i construir. Teixim somnis, xarxes o fils. Construïm vides, comunitats o vestits amb els quals ens protegim del fred. Així s'ha teixit aquest projecte de dones. Amb matins i tardes de itinerar per diferents llocs de Barcelona, entitats socials, centres culturals i espais ocupats per dones que reflexionen sobre el fet de ser dona i migrant.
Emmarcat dins del projecte d'Interculturalitat de l'Ajuntament de Barcelona, 'La dona teixint cultures' ha donat pas a un espai de reflexió, que ens ha servit de marc per construir la història de 4 dones de les comunitats més representatives que viuen a Barcelona. La Xina, el Marroc, Brasil i Guinea, són els països protagonistes, on cadascuna d'aquestes dones trenca amb el tòpic que s'ha construït sobre elles. Dones que gràcies al seu periple de viatge i de migració porta tant o més del que han rebut i d'aquesta manera fa de Barcelona una ciutat que pot presumir de tenir una gran riquesa cultural.

Els convidem a veure el resultat d'aquest treball dijous que ve 27 de desembre a les 19:30h en el Centre Cívic 'El Pati Llimona' Carrer del Regomir, 3.

Un cop finalitzada la projecció, s'obrirà un espai de debat que dinamitzaran les expertes en gènere i immigració Helga Flamtermesky i Fatou Secka.

Us hi esperem!

Maria Dantas

Developer