..... Inici | Ràdio | Recerca

CiU aprova la mesquita de Torroella

by 11:30 0 comentaris
L'Ajuntament de Torroella de Montgrí -governat per un tripartit format per CiU, PP i L'EST- ha acceptat la construcció d’una mesquita a la zona industrial del municipi.

L’actual alcalde, Jordi Cordón, va retirar la llicència que l’anterior govern d’ERC havia donat cinc dies abans de les eleccions per a la construcció de la mesquita, al·legant que trencava "l'harmonia urbanística", però finalment ha decidit concedir els permisos després d'alguns canvis al projecte.

D'aquesta manera, s'han tret uns quants arcs i la ornamentació daurada de la façana prevista en un principi i es conserva l'estètica àrab, amb minaret inclòs. Està previst que les 430 places d’aforament siguin utilitzades també pel col·lectiu musulmà de les poblacions veïnes.

El líder de PxC, Josep Anglada, ha dit que "és una vergonya la imposició del centre islàmic que durà la pèrdua de la identitat del poble de Torroella de Montgrí. És quan m’assabento d’aquestes coses que em pregunto on carai és Duran i Lleida, que durant la campanya va parlar tant d’immigració i ara ha desaparegut. Deu estar hivernant".

OBS

Developer