..... Inici | Ràdio | Recerca

TALLER DE GÈNERE I AUDIOVISUAL: GRATUÏT

by 14:36 0 comentaris

Us convidem al taller d'estiu: "Esborrem estereotips, creem diversitat" que es realitzarà els dies 15, 16, 17, 18 , 22 i 24 de juliol alCentre Cívic Pati Llimona. El taller s'emmarca dins del projecte "La dona, teixint cultures". Un projecte que vol donar a conèixer la realitat de les dones immigrants més enllà dels tòpics i estereotips que les envolten.

Per poder realitzar les peces, estem fent uns tallers, dirigits a aquelles dones que no es senten identificades amb la imatge que es representa d'elles i que vulguin introduir-se al llenguatge audiovisual per poder mostrar les seves històries de vida.

El taller estarà dividit en dues fases de treball, la primera, serà una fase d'introspecció on s'estimularà el contacte, el diàleg i el coneixement mutu reconeixent-nos com a dones que tenim les nostres vides, les nostres lluites i que ens allunyem de les etiquetes que ens imposen.En la segona fase, treballarem els principis bàsics per a la realització d'un documental, com són l'entrevista, l'escriptura del guió, el material d'enregistrament, la composició dels plans, etc. Per aconseguir com resultat un retrat intimista i aconseguir unes peces que moguin els imaginaris de les persones.

Lloc: Centre Civic Pati llimona. C/ Regomir 3 
HORARI
MATINS: 10:00 A 12 
SESSIONS: 6 de 2 H.
TOTAL 12 HORES
PREU: Gratuït

SERVEI DE GUARDERIA PER AQUELLES DONES AMB NENES O NENS

INSCRIPCIONS: 
Si estàs interessada en participar en el taller escriviu un email a l'Omaira,info@llatins.org i/o l'Annainfo@fundaciogune.org


OBS

Developer