..... Inici | Ràdio | Recerca

Les claus de les protestes al Brasil

by 0:54 0 comentaris


El Col•legi de Periodistes de Catalunya, l’Associació dels investigadors i estudiants brasilers a Catalunya (APEC) i l’Agència de Comunicació Intercultural (Itacat) es complauen a convidar-vos a la Conferència-Col·loqui destinada a aprofundir i a conèixer des de més a prop “Les claus de les protestes al Brasil”.

La conferència, que se celebrarà el dimecres 26 de juny del 2013, a les 19.00 hores, a la seu del Col•legi de periodistes de Catalunya, Rambla de Catalunya, 10, pral. de Barcelona.  Comptarà amb la intervenció de:
Fabrício Carrijo – Doctorat Relacions Internacionals (UAB), Màster Estudis de Pau, Conflictes i Desenvolupament (UJI), Investigador del CIDOB i President del Consell de Ciutadania del Brasil a Barcelona. 
Maria Badet Souza – Doctorat Comunicació Audiovisual i Publicitat (UB), Experta en Mitjans de Comunicació, Immigració brasilera i gènere, membre del Consell de Ciutadania del Brasil. 
Flávio Carvalho – Sociòleg i President de l’Associació “Amigos do Brasil” a Barcelona. 
Katucha Bento – Sociòloga i Politòloga, Màster Sociologia (UB) i President de l’Associació dels investigadors i estudiants brasilers a Catalunya. 
Maria Carvalho Dantas – Advocada, Doctorat Filosofia Jurídica, Moral i Política (UB), Especialització Dret Medi Ambiental (UB) i Formació Superior en Finances (UOC).

Foto del 17/06/2013. Autor: Valter Campanato/Abr, “Manifestants protesten al Congrés en contra de la despesa a la Copa, la corrupció i la millora del transport, la salut i l'educació”.

Informació de contacte:
Col·legi de Periodistes de Catalunya
Correu electrònic: contacte@periodistes.org
933 171 920
Itacat –Agència de Comunicació Intercultural 
Omaira Beltrán - 665 309 704
Correu electrònic: obeltran@itacat.info 

OBS

Developer