..... Inici | Ràdio | Recerca

La sectorial d'immigrants de l'ANC presenta la independència davant la comunitat Sikh #dretadecidir #ANCat

by 21:05 0 comentaris

Aquest matí, els representants de la Sectorial Immigrants per la Independència, han presentat l'ANC i la independència de Catalunya a la comunitat del  Temple Sikh Gurdwara Nanaksar de L'Hospitalet de Llobregat. Diego Arcos, Omaira Beltran, Maria Dantas i  Kawai Sikh han explicat davant unes dos-centes persones d'origen Sikh els objectius de l'Assemblea i els avantatges d'una futura Catalunya independent per als nous catalans.

A l'acte també s'ha destacatla riquesa que les diverses llengües i cultures aporten a la construcció d'una societat plena. La participació ciutadana és clau per a la construcció del nou Estat Català, perquè sense el suport dels ciutadans immigrants, la independència no podrà reixir amb força com un procés polític i social.

Diego Arcos, el president de la Sectorial de l'ANC ha fet una petita explicació, que ha estat traduïda al panjabi per Kawai Sikh, membre de l'ANC i de la Sectorial de Immigració. En aquest breu parlament, Arcos ha fet una petita introducció a la situació política i social que viu el país, tot recordant el tarannà d'acollida d'aquesta terra, 'que hem escollit per a viure-hi, per a crear els nostres fills, per a treballar, per ésser lliures d'anar-hi i tornar-hi quan vulguem, per a pregar al Déu que vulguem'.

També s'ha fet ènfasi en el fet que el que es pretén és aconseguir la llibertat de Catalunya per poder construir un país amb plenes capacitats. 'Pensem que amb una nació catalana tots i totes serem ciutadans iguals, ciutadans de primera, serem fundadors d'un nou Estat'. També s'ha explicat que la independència de Catalunya es farà amb pau, de forma democràtica i s'ha demanat la participació de la comunitat Sikh, 'perquè tots som catalans, no importa la llengua, el color de la pell, l'idioma, la religió o el país d'origen'. 

Seguidament el Sr. Surat Sinayens, responsable de la comunitat del Temple, ha ensenyat les instal·lacions del Temple als visitants i ha acordat una propera trobada amb l'ANC. L'ANC agraeix l'amabilitat i la atenció amb la que la comunitat ha rebut la delegació independentista. En sortir al carrer, alguns joves de la comunitat Sikh han repartit les cartolines de l'ANC amb el lema: "Proclamem la independència ara!". Tota una experiència, que demostra que els catalans d'origen estranger estan disposats a formar part de la nova societat inclusiva que s'està construint.

http://immigrantsanc.blogspot.com.es/2012/10/la-immigracio-anc-al-temple-sikh.html

redacció

Developer