..... Inici | Ràdio | Recerca

'La Bomba' i Plataforma per la Llengua uneixen forces per fomentar la llengua entre els catalans d'origen estranger

by 0:12 0 comentaris
La integració i la promoció de l'aprenentatge del català és un dels objectius de la ràdio llatina de Barcelona 'La Bomba' (100.3 FM). En aquest sentit, l'emissora des de fa mesos manté una estreta col·laboració entre la Plataforma per la Llengua i el programa 'La Veu del Poble', conduit per la periodista colombo-catalana Omaira Beltran.

Una de les noves accions que ambdues entitats preparen pels propers mesos és l'enregistrament de falques de veu protagonitzades per catalans d'origen estranger amb l'objectiu de convidar i informar als nouvinguts de la importància d'aprendre i gaudir de la llengua catalana.

Els enregistraments es duran a terme els dies 17, 18 i 19 d'abril de 12:00 a 13:00 h i de 14:00 a 15:00. També el dimecres 17 també de 19:00 a 20:00 h. A la seu de la Bomba. Els organitzadors conviden a la participació de totes aquelles persones, a títol individual o que pertanyin a associacions o col·lectius, que valorin la importància de l'ús del català com a eina de cohesió.

Si esteu interessats en participar, cal que ho confirmeu contactant amb laveudelpoble@mail.com Persona de contacte: Omaira Beltrán, conductora i realitzadora del programa 'La veu del poble' de La Bomba (100.3 FM).

redacció

Developer