..... Inici | Ràdio | Recerca

Declaració d’UCFR: No volem un centre feixista a Barcelona

by 1:00 0 comentaris
Itacat fa la difusió de la declaració d'Unitat contra el Feixisme i el Racisme:

Unitat contra el Feixisme i el Racisme mostra el seu rebuig més contundent davant la inauguració d’un centre social de clara orientació feixista, anomenat Militia, possiblement ubicat a la ciutat de Barcelona i que podria estar destinat a la formació de grups violents i extremistes.
Segons ha pogut saber UCFR aquest centre està impulsat per Alberto Sánchez, regidor de PxC a L’Hospitalet de Llobregat, que ha viatjat recentment a la ciutat de Roma per conèixer els moviments feixistes Casa Pound i Blocco Studantesco, amb els quals es basa aquest centre, així com ha visitat recentment “Proyecto Impulso” a Castelló, un centre feixista amb unes característiques idèntiques a Militia. A la fotografia adjunta podem veure Sánchez visitant el centre Militia.
La inauguració pública del centre, el proper dia 15 de gener a les 11h, comptarà amb les intervencions de:
Gianluca Iannone: Líder del grup feixista Casa Pound i del seu grup paramilitar i violent Blocco Studentesco. Va declarar que “El feixisme va ser l’experiència més bonica de la història d’Itàlia”. Més info.
Grabiele Andolfini, ideòleg feixista italià, fundador del grup ”Guardia d’Honor de Mussolini” i del Centre d’Estudis Polaris, un think tank neo-feixista. Més info.
Enrique Ravello: Responsable de relacions internacionals de PxC. Ex-membre del grup neonazi CEDADE i fundador del MSR. Més info.
També cal esmentar que l’home que va matar dos senegalesos a Florència el passat 13 desembre, amb una clara motivació racista, era simpatitzant del moviment feixista Casa Pound, en què s’inspira aquest Centre Militia. Més info.
A l’esdeveniment han confirmat l’assistència: Mònica Lora, cap de llista de PxC a Mataró; Alex Costa Duran, nº7 de PxC a L’Hospitalet; David Parada nº1 de PxC a Sant Boi i Secretari General de PxC; Isabel Etxebarria, nº2 de PxC a Esplugues; Jaime Padilla, nº1 de PxC a Esplugues; Jordi Fuertes Las Heras, nº6 per Barcelona a les passades legislatives; Carlos Oliva, portaveu de les juventuts identitàries de PxC; i l’impulsor del centre, Alberto Sánchez, regidor a L’Hospitalet de Llobregat per PxC.
Es per això que des de UCFR no entenem com les autoritats permeten que se celebri un acte feixista d’aquesta naturalesa, ni que s’estableixi un centre nazi com aquest, amb total impunitat.

Maria Dantas

Developer