..... Inici | Ràdio | Recerca

La 3a Àgora Jove

by 21:19 0 comentaris
La tercera edició de l'Àgora Jove se centrarà en la millora del sistema democràtic i s'hi debatran aspectes com les mancances i encerts de l’actual sistema democràtic, el model de societat que volem i també el paper de les entitats en un possible procés de canvi.
Així, la trobada pretén fer una anàlisi compartida entre les entitats del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya entorn als mecanismes de participació existents; detectar els arguments per respondre la pregunta clau, i determinar quin ha de ser el paper de la joventut i de les entitats juvenils per millorar el sistema democràtic.
 L’Àgora Jove, el nou format de trobada monogràfica de joves associats organitzat pel CNJC,es planteja com un espai de participació clau de les entitats del Consell, però està oberta a altres entitats del moviment associatiu juvenil i a qualsevol persona jove interessada en assistir-hi.

COM INSCRIURE’S A LA TROBADA?  Les places són limitades amb preferència per les entitats membres del CNJC. Es permetrà l’assistència d’un màxim de 2 persones per entitat (si finalment sobren places aquesta quota es podria ampliar).
L’Assistència a l’Àgora Jove és gratuïta pels membres de les entitats del Consell. Per la resta de persones el preu és de 5 euros (en el cas que hagueu de pagar aquests 5 euros us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant un correu a consell@cnjc.cat o bé trucant al telèfon 93 368 30 80).
 La data límit per fer les inscripcions és el dia 18 de gener i ho podeu fer a través d’aquest formulari.

Més informació:
Document informatiu
L’esdeveniment a l’agenda del CNJC
L’esdeveniment al Facebook

Maria Dantas

Developer