..... Inici | Ràdio | Recerca

Tàrrega contra els tòpics sobre la immigració

by 15:20 0 comentaris
La jornada sobre els rumors al voltant de la immigració ha tingut lloc a la Diputació de Lleida.
Tàrrega exporta arreu de Catalunya la seua campanya contra els tòpics sobre la immigració. La Diputació de Lleida ha acollit una jornada sobre la gestió dels rumors que s'associen als nouvinguts.
La campanya 'Desmuntant Rumors', impulsada per l'Ajuntament Tàrrega, ha estat una de les propostes que s'han pogut conèixer durant una jornada sobre la gestió dels rumors vinculats a la immigració que ha tingut lloc aquest dimarts a la Diputació de Lleida. El projecte es va iniciar al febrer i tenia dues branques. La primera era un treball en centres educatius amb alumnes de 1r a 4t d'ESO perquè aprenguessin a contrastar la informació i fossin ells mateixos els que proposessin els rumors a combatre. La segona part anava dirigida a tota la ciutadania a través de l'edició de manuals de butxaca, 800 punts de llibre, 10.000 sotagots que s'han repartit en establiments de restauració i 5 cartells de grans dimensions penjats als edificis.
Entre els tòpics que es volen trencar hi ha per exemple que els immigrants tenen més facilitat per obrir comerços, que no paren de tenir fills, que rebenten els salaris o que col·lapsen el sistema sanitari. /Font

Maria Dantas

Developer