..... Inici | Ràdio | Recerca

Lluitant contra el racisme a través del teatre

by 13:07 0 comentaris
El  Forn de Teatre Pa’tothom acull la VII Trobada internacional de teatre i educació de Barcelona dedicat a les pràctiques teatrals que lluiten contra el racisme.

Lluitar contra el racisme a través del teatre és l’objectiu de la setena Trobada Internacional de Teatre i Educació que arriba a Barcelona i a Sant Boi del Llobregat del 26 al 30 d’octubre. Aquesta trobada organitzada per l’entitat Forn de Teatre Pa’tothom comptarà, entre altres, amb Alvim Cossa de Moçambic i Bheki Mkawane de Sud-àfrica, dos prestigiosos directors de teatre que mostraran els treballs que estan duent a terme per lluitar contra aquest fenomen.

També hi assistiran Julián Boal de Brasil, màxim exponent del Teatre de l’Oprimit contemporani i Roberto Mazzini que des de 1989 promou el Teatre de l’Oprimit a Itàlia. Intervindran intel·lectuals locals com són Lola López, Manuel Delgado, Saïd El Kadaoui Moussaoui, Juan Miguel Portal o Jordi Forcadas.

Durant cinc dies s’analitzaran i es treballaran els fenòmens de la creació de prejudicis, l’estigmatització dels col·lectius més desfavorits, el silenci social, les injustícies i el racisme com a fenomen quotidià.

El dimecres 26 d’octubre obrirà les seves portes amb la intervenció de Jordi Forcadas i la conferència de Saïd El Kadaoui Moussaoui. Es pot consultar tota la programació a la pàgina web de Pa’tothom.

adroca

Developer