..... Inici | Ràdio | Recerca

Com millorar els resultats educatius a Catalunya? Una mirada des del PISA 2009

by 12:34 0 comentaris
A la llum de les dades PISA 2009, quines pràctiques i estratègies milloren el rendiment de l'alumnat? L'educació a Catalunya dóna les mateixes oportunitats a tothom? A quins centres van els alumnes amb resultats excel·lents? Els centres concertats obtenen resultats diferents que l'escola pública? Per què els alumnes immigrats obtenen pitjors resultats que els nadius? Quins efectes té la segregació? Quins alumnes obtenen bons resultats malgrat tenir condicions socioeconòmiques desfavorables? Quina importància té l'hàbit de la lectura? I la llengua que es parla a casa? És útil l'agrupament per nivells? I la repetició?

El dimarts 8 de novembre, a les 18.30h a la Sala Cotxeres del Palau Robert, la Fundació Jaume Bofill celebrarà un acte per debatre a fons sobre aquestes preguntes. Intervindran:

Ferran Ferrer , catedràtic d'educació comparada a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que presentarà l'informe que ha dirigit, PISA 2009: avaluació de les desigualtats educatives a Catalunya. També participaran, Francesc Moreno, director general de l'escola Jesuïtes El Clot; Joan Badia, professor d'institut, director de la revista Escola Catalana exdirector general d'Innovació Educativa; i Carme Carbonell, mestra d'aula d'acollida, exdirectora de l'escola La Sínia de Vic.

Per assistir a l'acte cal confirmar l'assistència aquí.
Documents adjunts: Invitació i programa

    Fundació Jaume Bofill | www.fbofill.cat | Provença, 324 | 08037 Barcelona | Tel. 934 588 700

    redacció

    Developer