..... Inici | Ràdio | Recerca

La defensa de l'escola catalana a la xarxa

by 22:54 0 comentaris
Arran de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que insta a la Generalitat a modificar la política d'inmmersió lingüística en les escoles, la xarxa s'ha omplert de diverses iniciatives que mostren el rebuig a aquesta sentència i defensen el model lingüístic educatiu català.

Des de que s'ha conegut la sentència del TSJC que qüestiona l'ús del català com a llengua vehicular en les escoles, la xarxa s'ha omplert de manifestacions de suport al model d'immersió lingüística que ha estat funcionant en les escoles catalanes.

En la xarxa social més estesa en el territori català, Facebook, els internautes han fet visible la seva postura i la pàgina Jo no acato la sentència contra el català ha aconseguit ja més de 40.000 seguidors.

Si seguim twitter, les etiquetes #jonoacato i #somescola han estat les utilitzades per manifestar el rebuig. La pàgina web Act.ly, especialitzada en difondre peticions a través de twitter, acull una iniciativa que demana al Govern de Catalunya que defensi el model de normalització lingüística catalana. Si som usuaris d'aquesta xarxa podem, a través del formulari que ens ofereix aquesta web, fer córrer la nostra demanda.

També ens podem sumar a la iniciativa d'Òmnium Cultural que, a través de la web Som Escola, està recollint adhesions al manifest de rebuig al canvi del model educatiu català.

adroca

Developer