..... Inici | Ràdio | Recerca

El Consorci per a la Normalització Lingüística obre la inscripció als cursos de català

by 15:33 0 comentaris
El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha obert la inscripció del primer període dels cursos de català 2011-2012, que començaran a partir del mes d'octubre. En aquests moments ja s'ofereixen més de 1.300 cursos presencials, semipresencials i a distància, distribuïts per tot el territori.
El CPNL ofereix cursos presencials per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció (nivells inicial, bàsic i elemental) i per a les que ja parlen català però volen aprendre a escriure'l adequadament (nivells intermedi i de suficiència). Els primers nivells per aprendre a parlar català són gratuïts. La durada dels cursos és diversa, segons el nivell o la modalitat, i els alumnes que assoleixen un nivell complet obtenen un certificat oficial.
A més a més de l’oferta de cursos presencials, el CPNL ofereix cursos a distància totalment virtuals i cursos a distància semipresencials per mitjà de Parla.cat, un espai web per a l’aprenentatge de la llengua catalana: http://www.parla.cat.
Els alumnes matriculats en aquests cursos tenen el suport d’un tutor que els orienta, guia i motiva durant tot el seu aprenentatge. A banda de les activitats pràctiques i de les explicacions teòriques corresponents, l’aprenent té a la seva disposició eines complementàries,com el diccionari i la gramàtica, per poder dur a terme el seu aprenentatge.
La novetat que ofereix el curs semipresencial que utilitza el Parla.cat són les tres sessions de suport presencial per treballar més a fons els continguts orals del curs. Aquests sistema és ideal per a les persones que no poden assistir a classe regularment per problemes d'horari o de desplaçament.

Més informació: http://www.cpnl.cat

Maria Dantas

Developer