..... Inici | Ràdio | Recerca

La III edició del Concurs Contes del Món s'obre a totes les terres de parla catalana

by 1:03 0 comentaris
L'Associació COMSOC – Comunicació Social obre el tercer “Concurs de podcast – Contes del Món”, amb la web www.contesdelmon.org, als centres educatius i alumnes de Primària i Secundària dels territoris de parla catalana: Andorra, Catalunya, Catalunya Nord, Franja de Ponent, Illes Balears, i País Valencià. Inscriviu-vos!

Explicar contes és un art molt antic que és viu encara a totes les cultures del nostre planeta. El "Concurs de podcasts - Contes del Món" vol contribuir al coneixement de les realitats socials d’aquestes cultures, en especial dels països en vies de desenvolupament segons l'Índex de Desenvolupament Humà (IDH), a la potenciació de la tolerància entre qui llegeixin o escoltin els relats i, alhora, ajudar-nos a fer descobrir les semblances i diferències entre totes les persones que compartim la Terra.

L'objectiu de la iniciativa es contribuir a donar a conèixer la infinita varietat de la cultura popular de tradició oral, la importància de la paraula i de les històries que expressen la manera de sentir i pensar de tots pobles, en especial dels esmentats. Serà possible gràcies a la participació dels actors principals d'aquesta iniciativa, els infants i joves de les escoles i instituts catalans, i a la complicitat imprescindible de les famílies i la comunitat educativa.
Des de l'Associació COMSOC- Comunicació Social dinamitzem el "Concurs de podcast - Contes delMón" amb web www.contesdelmon.org. En la segona edició hem comptat amb la participació de 161 contes (àudio, text i il·lustració) de 46 centres educatius de 39 municipis d'arreu de Catalunya. Els àudios en mp3 els trobeu a la web i setmanalment els emeten diverses Ràdios amigues. A més, amb les 24 històries finalistes publiquem un llibre i disc, i celebrem "Diades dels Contes del Món" amb la col·laboració d'animadors de l'AMAPEI i del grup Ara va de bo.

Ja podeu omplir el formulari d’inscripció per participar a l’edició del curs 2011/12. Si els vostres contes estan entre els 24 finalistes formaran part del “Llibre i disc dels Contesdelmon.org”, els emetran diverses “Ràdios amigues” i a més els explicaran per viles i ciutats animadors de l’AMAPEI i del grup Ara va de bo en el marc d’una “Diada dels Contes del Món”. 

El període d’inscripció finalitza el divendres 30 de setembre del 2011.
Aquesta tercera edició té una altra novetat: la creació d’un blog comunitari anomenat “La vostra experiència” on compartir el dia a dia de la feina que hi ha darrera de cada història. Per participar us heu de donar d’alta després d’haver formalitzat la inscripció al concurs.

Enllaços rellevants:


adroca

Developer