..... Inici | Ràdio | Recerca

Votar en les municipals és estar integrat

by 17:04 0 comentaris
A Catalunya hi viuen més de 80.000 equatorians, més de 60.000 bolivians, més de 50.000 colombians i més de 30.000 peruans. Només aquests, sumats, fan més vots que alguns partits importants de Catalunya, això significa que tenim un poder de decisió considerable en el qual hem d'exercir com a ciutadans integrats a una societat, com la catalana que ens ha acollit i en la qual podem participar de forma activa per millorar la nostra vida, la de les nostres famílies i la societat catalana en general.


Tenim 7 dies per fer efectiva la inscripció i quatre mesos més per estudiar les propostes dels diferents candidats que ens representaran. des de ITACAT, agència de comunicació intercultural, us anirem informant de les diferents propostes, perquè el teu vot sigui conseqüent amb la teva visió d'integració i participació.

Ciutadans dels països de l'acord,  nacionals de Bolívia, Xile, Colòmbia, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai o Perú, el 22 de maig del 2011 podran exercir el seu dret al vot en les eleccions municipals de Catalunya. Els requisits són haver residit legalment a Espanya durant 5 anys consecutius. Per votar han d'haver rebut una carta que els permetrà inscriure's en l'oficina del registre de la seva localitat o fàcilment per internet.

Amb la campanya dóna't pressa, l'ajuntament està informant perquè ningú es quedi sense inscripció incloent a els qui no han rebut la carta i compleixen amb els requisits els qui han d'anar a la Comissaria de Policia situada en Passeig de Sant Joan 189 (Metre L4 Joanic) a demanar un Certificat de Residència o No Residència, i convidar a els qui no han rebut al carta i compleixen amb els requisits perquè acudeixin amb el certificat a qualsevol de les Oficines d'Atenció al Ciutadà (OAC) i sol·licitin la inscripció en el Cens Electoral abans del 15 de gener.


Autora: Omaira Beltrán / ITACAT


redacció

Developer