Anglada prepara l'acte central feixista a l'Hotel Catalònia Plaza de la Plaça Espanya

19.11.10

S'ha organitzat una manifestació de protesta davant l'Hotel Catalònia Plaza de la Plaça d'Espanya de Barcelona contra el que és previst que sigui la celebració del macro-acte feixista de Plataforma per Catalaunya, acte central de la formació. La manifestació de protesta tindrà lloc el mateix diumenge 21 de novembre, a les12h, a la Plaça Espanya de Barcelona, davant l'hotel.

L'Hotel Catalonia Barcelona Plaza, a Plaça Espanya, ha decidit donar cabuda a l'acte central electoral feixista, el proper diumenge 21 de novembre, a les 12h. Es tracta de l'acte central electoral de Plataforma per Catalunya, i anuncien la participació de dirigents feixistes d'Àustria i de Flandes.

L'entitat 'Unitat contra el feixisme' organitza la protesta i ha contactat amb l'hotel per demanar que anul·lin aquest acte. Podeu col·laborar enviant mails de protesta a l'hotel:

comercial@hoteles-catalonia.es
aplaza.convenciones@hoteles-catalonia.es

aquest model de carta:

http://unitatcontraelfeixisme.org/2010/11/10/placa-espanya/ 

Si no s'anul·la l'acte, l'entitat tirarà endavant la protesta a la Plaça d'Espanya, amb parlaments i actuacions musicals en defensa de la democràcia i contra el feixisme. Per aquest motiu, la protesta davant aquesta incursió feixista a Plaça Espanya dependrà principalment dels barris propers. Fan una crida especial a la gent i a les entitats de Sants, Poble Sec, Raval, l'Esquerra de l'Eixample…, perquè s'uneixin a la crida "Fora feixisme del nostre barri i de la nostra ciutat". 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada