..... Inici | Ràdio | Recerca

Anglada prepara l'acte central feixista a l'Hotel Catalònia Plaza de la Plaça Espanya

by 16:02 0 comentaris
S'ha organitzat una manifestació de protesta davant l'Hotel Catalònia Plaza de la Plaça d'Espanya de Barcelona contra el que és previst que sigui la celebració del macro-acte feixista de Plataforma per Catalaunya, acte central de la formació. La manifestació de protesta tindrà lloc el mateix diumenge 21 de novembre, a les12h, a la Plaça Espanya de Barcelona, davant l'hotel.

L'Hotel Catalonia Barcelona Plaza, a Plaça Espanya, ha decidit donar cabuda a l'acte central electoral feixista, el proper diumenge 21 de novembre, a les 12h. Es tracta de l'acte central electoral de Plataforma per Catalunya, i anuncien la participació de dirigents feixistes d'Àustria i de Flandes.

L'entitat 'Unitat contra el feixisme' organitza la protesta i ha contactat amb l'hotel per demanar que anul·lin aquest acte. Podeu col·laborar enviant mails de protesta a l'hotel:

comercial@hoteles-catalonia.es
aplaza.convenciones@hoteles-catalonia.es

aquest model de carta:

http://unitatcontraelfeixisme.org/2010/11/10/placa-espanya/ 

Si no s'anul·la l'acte, l'entitat tirarà endavant la protesta a la Plaça d'Espanya, amb parlaments i actuacions musicals en defensa de la democràcia i contra el feixisme. Per aquest motiu, la protesta davant aquesta incursió feixista a Plaça Espanya dependrà principalment dels barris propers. Fan una crida especial a la gent i a les entitats de Sants, Poble Sec, Raval, l'Esquerra de l'Eixample…, perquè s'uneixin a la crida "Fora feixisme del nostre barri i de la nostra ciutat". 

redacció

Developer