..... Inici | Ràdio | Recerca

Concert del grup vocal Zéfiro Canto i The POPular Choir | 27 Oct

by 20:26 0 comentaris

 
Concert del grup vocal Zéfiro Canto, grup de 7 coristes que arriben des de límit sud d'Argentina i dirigit per Ester Dias. L'acompanyarà la formació barcelonina The POPular Choir, dirigida per Alejandro Merayo i tindrà com a director convidat Josep Prats.


En col·laboració amb l’organització Corearte, es presenta a Barcelona el grup vocal Zéfiro Canto, format el 2007 a la ciutat de Comodoro Rivadavia, amb un repertori que gira sobre els gèneres del folk llatinoamericà i els gospel. La seva activitat coral es desenvolupa a la Patagònia argentina amb algunes gires a ciutats del Río de la Plata. La seva directora, Ester Dias, ha format part de diversos cors com el de la Universidad de la Patagonia, el Coro polifónico municipal de Comodoro Rivadavia. Ha dirigit el coro de la Sociedad Cooperativa de la ciutat de Sarmento i el coro de la Municipalidad Comodoro Rivadavia. En aquesta ocasió serà director convidat per a algunes peces el reconegut director coral català Josep Prats.

El concert iniciarà amb la intervenció de The POPular Choir, un cor de recent creació format per joves apassionats pel pop i el rock amb arranjaments per a cors de gran registre. El director és Alejandro Merayo, un jove professional de la direcció coral amb més de 15 anys d'experiència al capdavant de nombrosos cors i projectes musicals.Dia: 27 Oct.
 Hora: 20:00 H
Lloc:Casa Amèrica Catalunya
Llatins

Developer