..... Inici | Ràdio | Recerca

Jornada: Cap a l’Alimentació Sostenible i Culturalment Adequada | 10 Nov.

by 19:10 0 comentaris

 





Jornada impulsat i co-organitzat directament per entitats en el marc de l’Espai Participatiu Agròpolis: “Cap a una Alimentació Sostenible i Culturalment Adequada", organitzat per Antígona Procesos Participativos, DESOS Opció Solidària i Associació Cultural i Gastronòmica Manjaretti, en col·laboració amb l’Etnogràfica, Antropologia per a la transformació social.

La jornada inclourà la presentació de l'informe "Pel Dret a una alimentació culturalment adequada: diagnosi etnogràfica i propostes agroecològiques", a càrrec de Marta Ruiz, de l’Etnogràfica.

Posteriorment, es durà a terme una taula rodona per aprofundir en la temàtica i compartir vivències personals sobre aquest tema des de diferents punts de vista, com el consum, la pagesia i la restauració. A més, es discutiran les principals dificultats i oportunitats identificades.

Convidats a la Taula Rodona:

- Jonas de Abreus (Hort de l'Eriçó)

- Francisco Rubio (LaFundició)

- Adrianna Quena (Abundancia Vulgaris)

- Martín Habiague (Mescladis-Programa Cuinant Oportunitats)

Modera: Marta Ruiz, de l'Etnogràfica

Aquesta jornada va tenir la seva llavor a l’Agrohackatò del passat febrer, en el marc d’un grup de treball on es van plantejar treballar en la necessitat d’integrar la interculturalitat a les polítiques alimentàries, així com reflexionar sobre les possibles contradiccions entre el model agroecològic i les necessitats de les persones migrants.

- Data: Divendres, 10 de novembre

- Hora: De 10:30 a 13:30

- Lloc: Casal de Barri Maresme (c/ Puigcerdà, 100, Metro Besòs Mar)



Gastronomic Forum

Per altra banda, disposem d'entrades pel Gastronomic Forum, que tindrà lloc del 6 al 8 de novembre. 

 

Llatins

Developer