..... Inici | Ràdio | Recerca

Curs: Estratègies i eines per a poder actuar contra els discursos d'odi en els espais educatius | Fins al 19 juny

by 13:11 0 comentaris

 


Intered i Nadir us presentem el curs acreditat "Estratègies i eines per a poder actuar contra els discursos d'odi en els espais educatius", que forma part del projecte "No ho neguis, joves desconstruint els discursos d’odi", subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta formació en línia està dirigida a professionals de l'educació: professorat i educadores, persones interessades a aprendre com abordar i contrarestar els discursos d'odi en l'àmbit educatiu.

Volem oferir formació docent als equips dels centres educatius d’educació formal i no formal per conèixer que són els discursos d’odi, i com poder actuar, adquirint eines i estratègies que ens ajudin dins els espais educatius a identificar aquests discursos i que tant el professorat, educadors/es com els joves puguin ser agents de canvi per a construir els seus propis discursos basats en el respecte i les cures, tant en l’escola com en els espais comunitaris.

L’objectiu és proporcionar i qüestionar aspectes bàsics sobre els discursos d’odi, comprendre com es construeixen, les estructures que els sostenen i les seves conseqüències, facilitant metodologies i estratègies participatives per acompanyar als i les joves en la detecció i denúncia de les múltiples violències que pateixen en els seus entorns educatius.

Les inscripcions estan obertes fins al 19 de juny. No perdeu l'oportunitat de formar part d'aquest curs acreditat per CRP Les Corts per al professorat i un certificat d’assistència per a totes les persones assistents, que es realitzarà en format totalment en línia (on-line). 

Us convidem a registrar-vos al següent >> formulari <<

La formació serà els dies 27 de juny, 4, 11, 18 i 20 de juliol del 2023, de les 16h a les 19h. 
El curs anirà a càrrec de l’Amaia Herrero Oiarzabal.

Per a més informació, correu electrònic: neus.garriga@intered.org

Llatins

Developer