..... Inici | Ràdio | Recerca

Conversatori: 'Las impostoras' | 22 març

by 1:23 0 comentaris


Acte que tindrà lloc el 22 de març del 2023 organitzat per Connectats Cooperativa dins del projecte d'economia social 'Fes! Cultura'.

Entrevistes, actuacions en directe, un Dj set i un espai per crear xarxa formaran part de l'esdeveniment titulat Les impostores, en què dones migrants creadores de cultura explicaran com han vençut la síndrome de la impostora i s'han obert pas al circuit cultural, amb propostes travessades per les seves experiències vitals. Es durà a terme el dimecres 22 de març entre les 18 i les 22 ha la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. L´acte s´inclou dins del projecte d´economia social «Fes! Cultura #AccióMigrant«, una iniciativa de Connectats Cooperativa, resident a la fàbrica, i que té la col·laboració de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, el Màster de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona, PlantaUno i Plataforma/C, així com el suport de lAjuntament de Barcelona, Programa deducació per a la justícia global.

A Les impostores participaran o es donaran a conèixer històries de dones i identitats dissidents que s'enfronten a la síndrome de la impostora i emergeixen de les fissures amb propostes artístiques, travessades per la seva mirada diaspòrica, les seves vides i les seves lluites. Artistes autèntiques que es planten davant el sexisme, els prejudicis i les pors i demostren que d'impostores no tenen res. Escriptores, performers, ballarines i músiques que parlaran dels casos personals, de trossos d'intimitat i d'anècdotes que les han marcat per ser i fer l'art que avui ofereixen. Hi intervindran La Suculenta Chirimia, Missex, Capità Barbaconyo, Jess González, La Nena Mai, Melanin Team, Feito per Elas, A Paraules (Relats migrants) i Gigi Ríos.



Acto que tendrá lugar el 22 de marzo de 2023 organizado por Connectats Cooperativa dentro del proyecto de economía social 'Fes! Cultura'.

Entrevistas, actuaciones en directo, un Dj set y un espacio para crear red formarán parte del evento titulado Las impostoras, en el que mujeres migrantes creadoras de cultura explicarán cómo han vencido el síndrome de la impostora y se han abierto paso en el circuito cultural, con propuestas atravesadas por sus experiencias vitales. Se llevará a cabo el miércoles 22 de marzo entre las 18 y las 22 h en la Fabra i Coats: Fábrica de Creación. El acto se incluye dentro del proyecto de economía social «Fes! Cultura #AccióMigrant«, una iniciativa de Connectats Cooperativa, residente en la fábrica, y que tiene la colaboración de la Fabra i Coats: Fábrica de Creación, el Máster de Gestión Cultural de la Universidad de Barcelona, PlantaUno y Plataforma/C, así como el apoyo del Ayuntamiento de Barcelona, Programa de educación para la justicia global.

En Las impostoras participarán o se darán a conocer historias de mujeres e identidades disidentes que se enfrentan al síndrome de la impostora y emergen de las fisuras con propuestas artísticas, atravesadas por su mirada diaspórica, sus vidas y sus luchas. Artistas auténticas que se plantan ante el sexismo, los prejuicios y sus miedos y demuestran que de impostoras no tienen nada. Escritoras, performers, bailarinas y músicas que hablarán de sus casos personales, de pedazos de intimidad y de anécdotas que las han marcado por ser y hacer el arte que hoy ofrecen. Intervendrán La Suculenta Chirimía, Missex, Capitano Barbaconyo, Jess González, La Niña Mai, Melanin Team, Feito por Elas, En Palabras (Relatos migrantes) y Gigi Ríos.





 

Llatins

Developer