..... Inici | Ràdio | Recerca

Trenquem el silenci! Vine al concert solidari amb el Kurdistan | Dissabte 28 de gener 2023

by 18:14 0 comentaris



El CIEMEN, la Plataforma Azadí i l’Associació d’Amistat amb el Kurdistan organitzen el concert “Temps d’Esperança per al Kurdistan” aquest dissabte 28 de gener a La Farga de l’Hospitalet de Llobregat per a trencar el silenci internacional sobre la situació que pateix el poble kurd, que fa dècades que és objecte de massacres, repressió, negació de la identitat, prohibició de la llengua i cultura i ocupació militar, i que en aquests moments és víctima dels atacs dels exèrcits turc, iranià i sirià.


El concert comptarà amb les actuacions de Clara Peya, Ebri Knight, Las Bajas Pasiones, Lil Rússia, Adala, Mabel Flores i Diyar Dersimi, entre d’altres.

La solidaritat amb el Kurdistan no ha deixat de créixer, sobretot des que les forces kurdes van derrotar Estat Islàmic al nord-est de Síria. Una solidaritat que ha tingut expressions múltiples i diverses, des dels moviments de base passant per la cooperació al desenvolupament, fins al reconeixement del Parlament de Catalunya en diverses ocasions.

Actualment, en un context difícil per al poble kurd en els diversos territoris en què està dividit, és més important que mai donar un nou impuls a la solidaritat per fer front als embats repressius que pateix, i trencar el silenci mediàtic i polític internacional que el vol invisibilitzar.

On puc comprar l'entrada? Puc ajudar sense anar-hi?

Els beneficis del concert aniran destinats a la cooperació i solidaritat amb el Kurdistan des de Catalunya.

Les entrades estan disponibles a Ticketic.org, on també podreu adquirir entrades solidàries en el cas que no aneu al concert.


Acte: Concert "Temps d'esperança per al Kurdistan"
Dia: dissabte 28 de gener
Hora: de 19:00 h a 00:00 h
Lloc: La Farga de l'Hospitalet de Llobregat (C/ Barcelona, 2)

Llatins

Developer