..... Inici | Ràdio | Recerca

Jornades d’Interculturalitat de Barcelona 2022. 12 anys de perspectiva intercultural. Reptes de present i de futur | 10 i 11 nov

by 20:26 0 comentaris

 



Les primeres jornades d’interculturalitat són una trobada per reflexionar i debatre sobre les polítiques públiques amb perspectiva intercultural, per pensar sobre com es concreten i per trobar mecanismes que les impulsin.

L’Ajuntament de Barcelona va elaborar el 2021 el Pla Barcelona Interculturalitat 2021-2030, una dècada després de l’aprovació del pla anterior, amb l’objectiu d’adaptar les polítiques d’interculturalitat a la realitat de la ciutat de l’any 2021 i per avançar cap a una ciutat més inclusiva i lluitar contra la discriminació i les desigualtats.

Emmarcat en aquest context, els dies 10 i 11 de novembre d'enguany l’Ajuntament de Barcelona promou les primeres Jornades d’Interculturalitat de Barcelona, que neixen amb la finalitat d’esdevenir un espai de trobada, de posada en comú, de reflexió i d’intercanvi d’idees sobre les polítiques d’interculturalitat dutes a terme en l’àmbit local en general, i a la ciutat de Barcelona en particular, adreçades principalment a professionals de les administracions i del món associatiu, i obertes a tota la ciutadania interessada o interpel•lada per les polítiques interculturals.

Aquestes jornades han de servir per explicar les novetats principals pel que fa a les polítiques interculturals que s’han impulsat darrerament des de l’Ajuntament de Barcelona i, alhora, per donar a conèixer alguns projectes d’altres ciutats que ens poden servir com a font d’inspiració per a les polítiques interculturals locals.

OBS

Developer