..... Inici | Ràdio | Recerca

La Trobada BCN Ciutat Diversa 2022

by 21:03 0 comentaris

La periodista Omaira Beltrán entrevista en aquest vídeo a l'Ana Lemkof, secretaria tècnica del Consell Municipal d'Immigració de l'Ajuntament de Barcelona, i a la Janeth Vallejo, vicepresidenta d'AMIC - UG, per a l'Agència de Comunicació Intercultural ITACAT al seu canal de Youtube (ITACAT Ràdio).

A la xerrada, Ana Lemkof i Janeth Vallejo ens parlen de la Trobada BCN Ciutat Diversa, una festa participativa i reivindicativa organitzada anualment per part del Consell Municipal d'Immigració amb l'objectiu de contribuir a construir una ciutat plural i cohesionada a partir del reconeixement de la diversitat, de la convivència i de la interacció entre les entitats i la ciutadania, trencant estereotips i promovent la igualtat de drets i d'oportunitats.

Anualment el Consell d'Immigració escull, a proposta participativa de les entitats membres i per acord de la Comissió Permanent, un tema principal que treballa al llarg de l'any en la Trobada, el Premi i altres actes o formats participatius. Enguany, el tema central de la trobada gira a l'entorn de la Participació política, institucional i comunitària de les persones migrades, amb la finalitat de valorar i incentivar les aportacions de les persones migrades als espais d'incidència política i institucional, visibilitzar la seva tasca en aquests espais i incidir sobre la importància de fer efectiu del dret a la participació, que comporta, entre d'altres, el dret a vot com una condició essencial de la plena ciutadania.

Trobada BCN Ciutat Diversa 2022

El proper 6 de novembre del 2022, a l'Arc de Triomf de Barcelona, torna la Trobada, una diada festiva i reivindicativa per mostrar, compartir i gaudir de la diversitat de la ciutat. Us hi esperem!

OBS

Developer