..... Inici | Ràdio | Recerca

La violència obstètrica a El Salvador, Nicaragua i Catalunya

by 12:37 0 comentaris
                             

Aquesta entrevista forma part d'una sèrie de programes titulades 'Sembrant veus collint drets', en els quals es parla sobre salut sexual i reproductiva amb persones de Nicaragua, El Salvador i Catalunya. Hi col·laboren Ràdio Vós i l'Associació de Partería Indígena i Comunitària (ASPARINCO).

Es el quart programa, titulat "La Violència obstètrica" i té com a objectiu difondre la problemàtica de la violència obstètrica com un aspecte més del control patriarcal sobre el cos de les dones.

Les dones entrevistades són:

Machu Ar. Infermera feminista i internacionalista. Defensora de drets humans i drets sexuals afectius reproductius. Experta en models d'atenció en salut sexual afectiva reproductiva. Investigadora i comunicadora. Membre del Colectivo de Mujeres de Matagalpa (CMM) de Nicaragua.

Gloria Nohemi Cruz. Llicenciada en Maternitat infantil, coordinadora de projectes de salut sexual i reproductiva i facilitadora de l'organizació territorial del Fórum de Salud Sexual i Reproductiva d'El Salvador.

Marta Busquets. Advocada especialista en dret, salut i gènere. Activista pels drets humans de les dones en salut sexual i reproductiva. Presidenta de Dona Llum, l'Associació Catalana per un Part Respectat i autora del llibre titulat "El meu embaràs i el meu part són meus: guia de Drets per a embarassades", un llibre editat per Editorial Pol·len. https://www.donallum.org/

.

OBS

Developer