..... Inici | Ràdio | Recerca

L'Agència de Comunicació Intercultural ITACAT incorpora nous continguts i noves col·laboracions

by 12:52 0 comentaris

Aquest setembre del 2021 iniciem nova etapa i l'equip de l'Agència de Comunicació Intercultural ITACAT creix amb noves incorporacions. ITACAT, des de fa dotze anys, duu a terme la tasca d'informar sobre els esdeveniments i les notícies relacionades amb la interculturalitat, els drets humans, la lluita anti-racista, les activitats feministes i LGTBI de ciutat de Barcelona i dels Països Catalans. I amplia aquesta tasca amb la cobertura d'esdeveniments, serveis de comunicació per a entitats, entrevistes, en anglès i en portuguès, i amb la creació d'un espai per comentar llibres i novetats editorials. 

A part dels nous membres de l'equip d'ITACAT , reprenen la seva col·laboració amb l'agència en Carles Peña, col·laborador des dels inicis de Ràdio Itacat i expert en temes d'interculturalitat, i en Flávio Carvalho, que també ha col·laborat en els programes de ràdio i que connecta ens informa del mòn brasiler a Catalunya.

Les noves incorporacions són:

Abigail Gracia Sin. Tècnica Superior en Animació Socio-cultural. Catalana. Post-grau en Economia Social i Solidaria per la Xarxa d'Economia Solidària (XES). Especialitzada en temes de gènere, feminisme i interculturalitat. Ha estat gestora cultural i comunitària en diferents projectes associatius. Ha format part de l’equip impulsor de la Universitat Popular del Baix Montseny, així com ha dut a terme el Curs d’Eco-feminismes, ofert des de la mateixa entitat. Creadora de continguts i gestora de xarxes per a projectes associatius i de l’economia social. Col.laboradora de l’Associació Llatins per Catalunya. Redactora col.laboradora de l'Agència de Comunicació Intercultural ITACAT.

Khaterine Reyes. Periodista i fotògraf, originària de República Dominicana. Màster en gènere i comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Postgrau en migració contemporània i foto-periodisme. Ha realitzat dues exposicions en referència a la dona negra i migrant, com ara la mostra D'arrels, orígens i ancestralitat, som diversitat. Col·labora en varies xarxes de dones feministes migrans, com ara Diverses8M.

David Beltrán. Lingüista colombià. Grau en Lingüística per la Universidad Nacional de Colombia (UNC). Màster en Teoria de la Literatura i Literatura comparada per la Universitat de Barcelona (UB). Ha estat investigador en processos populars d'educació indígena a Colòmbia, des del 2012; és ex-membre del Planter de Recerca “Paraula i Memòria” de la Universidad Nacional de Colombia; editor del projecte alternatiu Imprenta Comunera, a Colombia; ha treballart com a professor en el resguard indígena de Sant Andrés de Pisimbalá, al Cauca, al costat de la comunitat nasa; gestor de projectes educatius en el territori indígena i pagès de Colòmbia; redactor de continguts de l'Agència de Comunicació Intercultural ITACAT; col·laborador de la Associació Intercultural Llatins per Catalunya. Investigador col·laborador per al Centre d'Estudis Epistemològics de Catalunya i Amèrica Llatina (CEICAL). Es gestor i editor de continguts digitals CEICAL.

Leslie Marmolejo. Estats Units. Professora d'anglès titulada en English BA a l'Arizona State University. Viu a Catalunya des de fa 6 anys. Ha realitzat formacions en Mentalitat empresarial i pedagogia humana (SENA) i te estudis de Psicologia Social i Infantil (CEAC). Col·labora en l'apartat internacional de l'Agència de Comunicació Intercultural ITACAT.

Us recordem que ens podeu contactar al correu electrònic redaccio@itacat.info i que també ens podeu seguir a les diverses xarxes socials:

YouTube
Facebook
Instagram
Twitter
Telegram
Linkedin

.




OBS

Developer