..... Inici | Ràdio | Recerca

L’Ensamble LiberArte, fent musica en llibertat

by 16:19 0 comentaris
                   

Entrevistem a Karina, Brenda, Andrea Samireh Crisol i Mario Marroquín. Tots ells formen part de l’Ensamble LiberArte, un grup de corda integrat per dones joves salvadorenques que han recuperat la llibertat i que, mitjançant la música, emprenen un nou procés per viure en dignitat, amb drets i sense violència.

+ https://www.huacalong.cat/nahuat-num-8-cat/ Durant el mes de maig del 2021 comencen la seva gira per Catalunya, més exactament des del 3 al 18 de maig. Durant els propers dies tindran lloc actes i concerts a Castelldefels, Mataró, Igualada, Lleida, Vilanova del Camì, Rubí i Barcelona, que podeu consultar en aquest enllaç:

+ https://www.literaturasalvadorenya.cat/event/ Aquesta gira està impulsada per la Xarxa de Literatura Salvadorenca a Barcelona, Tiempos Nuevos Teatro i Huacal, una ong de solidaritat amb El Salvador, i rep el suport de diverses institucions i entitats de Catalunya.

---

Entrevistamos a Karina, Brenda, Andrea Samireh Crisol y Mario Marroquín. Todos ellos forman parte del Ensamble LiberArte, un grupo de cuerda integrado por mujeres jóvenes salvadoreñas que han recuperado la libertad y que, mediante la música, emprenden un nuevo proceso para vivir en dignidad, con derechos y sin violencia.

+ https://www.huacalong.cat/nahuat-num-8-cat/ Durante el mes de mayo de 2021 comienzan su gira por Cataluña, más exactamente desde el 3 al 18 de mayo. Durante los próximos días tendrán lugar actos y conciertos en Castelldefels, Mataró, Igualada, Lleida, Vilanova del Camí, Rubí y Barcelona, que puede consultar en este enlace:

+ https://www.literaturasalvadorenya.cat/event/ Esta gira está impulsada por la Red de Literatura Salvadoreña en Barcelona, Tiempos Nuevos Teatro y Huacal, ong de solidaridad con El Salvador, y recibe el apoyo de diversas instituciones y entidades de Cataluña.

.

OBS

Developer