..... Inici | Ràdio | Recerca

Teatre | Moi Dispositif Vénus (Jo Dispositiu venus) | Adeline Flaun

by 0:09 0 comentaris



Després d’una crisi soci-política, una petita illa viu una ruptura sistèmica amb els PKs, grans productors i distribuïdors alimentaris, fins aleshores posseïdors del monopoli econòmic local. Enmig d’aquesta reestructuració societal, moltes dones superen el seu desemparament financer convertint les seves veus en les dels avatars d’un programa encriptat de serveis sexuals en línia – e-International Venus. Qui està darrere d’aquesta nova activitat que ocasiona una recrudescència de la prostitució mundial?

Un espectacle unipersonal en el qual l’autoficció dóna un sentit personal a aquesta lluita de classes, on la hipersexualització és l’instrument polític de la classe opressora, el model d’alienació més urgent que combatre.

Adeline Flaun és una artista franc-caribenya que desenvolupa la seva carrera a Barcelona des del 2005. Co-fundadora de la companyia catalana ALMARADAS amb Sonia Espinosa, i ara amb la companyia fran-caribenya ACT’IN MATNIK, produeix projectes amb inquietuds socials o donant veu a minories i a la diversitat de realitats socials i culturals locals o internacionals. Adeline intenta potenciar en la seva carrera la multiculturalitat del panorama teatral o cinematogràfic en el qual s’immergeix. Influenciada pel seu recorregut artístic, gaudeix barrejant una interpretació realista de l’actor amb imatges corporals i audiovisuals carregades de simbolisme o de dades documentals. Un dels temes recurrents de la seva escriptura: l’individu a la recerca d’emancipació enfront del jou de la societat de la qual difícilment aconsegueix alliberar-se.

Entrades a: http://www.anticteatre.com/events/event/adeline-flaun-moi-dispositif-venus-jo-dispositiu-venus/



OBS

Developer