..... Inici | Ràdio | Recerca

La participació política de les persones d'origen divers: Zouhair Hairan

by 22:13 0 comentaris
                     



Zouhair Hairan és un professional dels mitjans, investigador i politòleg que actualment resideix a Barcelona. Zouhair va obtenir una llicenciatura en Mitjans i Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, un màster en Estudis Àrabs i Islàmics de la Universitat de Barcelona i un mestratge en 'Política i Democràcies Actuals ' de la Universitat Pompeu Fabra. Actualment es troba cursant un doctorat en Ciències Polítiques , en el Grup de Recerca Interdisciplinària sobre Immigració i Diversitat ( GRITIM ) de la Universitat Pompeu Fabra. Zouhair és el Secretari de l'Euro-Àrab: https://www.euroarab.eu/​ organització juvenil. També és membre de l'Institut de Periodistes de Catalunya i del Grup de Joves de l'Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós ( AUDIR ). 

- Enllaç d'entrevista a Safia El Aadam i Ahmed Nasser El Alaoui, sobre la Campanya pel dret al vot dels fills d'immigrants
- Enllaç al debat preelectoral realitzat per la Fundació ACSAR feta el dijous 21 de gener amb representants de diferents partits polítics que es presenten a les eleccions del 14 de febrer al Parlament de Catalunya, on han parlat sobre polítiques d'immigració a Catalunya.

OBS

Developer