..... Inici | Ràdio | Recerca

Procés participatiu del Programa d'Actuació Municipal (PAM) 2020-2023

by 10:17 0 comentaris

L'Ajuntament de Barcelona organitza el procés participatiu per fer propostes al nou Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2020-2023 que és un dels principals instruments de planificació del mandat que estableix els eixos i línies de treball, objectius i principals actuacions del govern municipal durant aquesta legislatura. 

Entre les diverses convocatòries, en aquest cas, us convidem a la sessió Polítiques públiques interculturals per una ciutat diversa organitzada des del Departament d'Interculturalitat i Pluralisme Religiós per fer propostes d'actuació. Comptarem amb la presència del Comissionat de Diàleg intercultural i pluralisme religiós Khalid Ghali.

Aquesta sessió tindrà lloc el dimecres 26 de febrer de 2020, de 17h a 19h, a l'Associació de Mestres Rosa Sensat ubicada a l'Avinguda Drassanes, 3.

Si requeriu de traducció en algun idioma que no sigui el català o el castellà o traducció en llenguatge de signes, o si teniu alguna necessitat d'accessibilitat: física, auditiva, etc., o si necessiteu servei de ludoteca, ens ho podeu fer saber enviant un correu a plainterculturalitat@bcn.cat.

Per més informació: https://www.decidim.barcelona/processes/PAM2020/f/3734/meetings/2844

.

redacció

Developer