..... Inici | Ràdio | Recerca

Entrevista a la cantante afro-brasileña Mirla Riomar | Itacat Ràdio

by 21:07 0 comentaris

Nacida en la ciudad de Salvador (Bahia, Brasil), la cantora y compositora Mirla Riomar, es entrevistada por el sociólogo Flavio Carvalho sobre su trabajo y las ancestralidades afro-brasileñas. Entrevista realizada en la sede de CIEMEN, en Barcelona, el dia 13 de enero de 2020.

Itacat Radio es un proyecto que cuenta con el apoyo de la Xarxa BCN Antirumors y con la colaboración del Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de la Associació Intercultural Llatins per Catalunya y de la Agència de Comunicació Intercultural Itacat. 


Nascuda a la ciutat de Salvador (Bahia, Brasil), la cantora i compositora Mirla Riomar, és entrevistada pel sociòleg Flavio Carvalho sobre el seu treball i les ancestralidades afro-brasileres. Entrevista realitzada a la seu de CIEMEN, a Barcelona, el dia 13 de gener de 2020.

Itacat Ràdio és un projecte que compta amb el suport de la Xarxa BCN Antirumors i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, de CIEMEN, de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya i de l'Agència de Comunicació Intercultural Itacat.

.

.

Developer