..... Inici | Ràdio | Recerca

Video-entrevista a la Dra. Glaucenira Maximino, abogada y activista en derechos humanos

by 1:29 0 comentaris

El sociólogo Flavio Carvalho entrevista para Itacat Ràdio a la Dra Glaucenira Maximino, abogada, profesora, activista antirracista y antifascista y defensora de los derechos humanos. La entrevista se realizó el 13 de enero de 2020, en la sede del CIEMEN de Barcelona.

Itacat Radio es un proyecto que cuenta con el apoyo de la Xarxa BCN Antirumors y con la colaboración del Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de la Associació Intercultural Llatins per Catalunya y de la Agència de Comunicació Intercultural Itacat. 

Suscripción | Subscriu-te al Canal Itacat Ràdio

El sociòleg Flavio Carvalho entrevista per Itacat Ràdio a la Dra Glaucenira Maximino, advocada, professora, activista antiracista i antifeixista i defensora dels drets humans. L'entrevista es va realitzar el 13 de gener de 2020, a la seu de CIEMEN de Barcelona.

Itacat Ràdio és un projecte que compta amb el suport de la Xarxa BCN Antirumors i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, de CIEMEN, de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya i de l'Agència de Comunicació Intercultural Itacat.

.

.

Developer