..... Inici | Ràdio | Recerca

Entrega del XVIII Premio Joan Alsina a la ambientalista Francia Márquez | Hoy

by 21:20 0 comentaris





El día de mañana se le hará la entrega del XVIII Premio Joan Alsina de Derechos Humanos a la activista medioambiental y defensora de los derechos humanos Francia Márquez, galardón que concede la Fundación Casa Amèrica Catalunya.


Durante el acto Francia Márquez expondrá la grave situación de derechos humanos en Colombia, con un grave número de asesinatos de líderes y lideresas sociales. Con el Premio Joan Alsina, la Fundación Casa Amèrica Catalunya busca reconocer la formidable tarea de Francia Márquez en defensa del medio ambiente y de los derechos de la comunidad afrocolombiana como también, su trabajo por la paz en su país.

Organiza Diputación de Barcelona.
Fecha: 09 de dicembre de 2019, 19.30 h Lugar: Casa Amèrica Catalunya
Carrer de Corsega 299, Entresuelo


[Cat.] El dia de demà se li farà el lliurament de el XVIII Premi Joan Alsina de Drets Humans a l'activista mediambiental i defensora dels drets humans Francia Márquez, guardó que concedeix la Fundació Casa Amèrica Catalunya.

Durant l'acte França Márquez exposarà la greu situació de drets humans a Colòmbia, amb un greu nombre d'assassinats de líders i lideresses socials. Amb el Premi Joan Alsina, la Fundació Casa Amèrica Catalunya busca reconèixer la formidable tasca de França Márquez en defensa el medi ambient i dels drets de la comunitat afrocolombiana com també, el seu treball per la pau al seu país.


Organitza Diputació de Barcelona.

Data: 09 de dicembre de 2019, 19.30 h 
Lloc: Casa Amèrica CatalunyaCarrer de Corsega 299, Entresòl






DSAN

Developer