..... Inici | Ràdio | Recerca

Desmuntant la islamofòbia als barris | Cicle Mirades Crítiques | 14 des

by 17:19 0 comentaris


En el marc del Dia Internacional de lluita contra la Islamofòbia (12 de desembre), us proposem un diàleg crític amb activistes de diverses procedències i àmbits de treball per desmuntar la islamofòbia als barris.

Aprofitant la celebració del Dia Internacional de lluita conta la Islamofòbia, el grup de formació de la Xarxa BCN Antirumors, amb la col·laboració del Centre Cultural Islàmic de Sants us proposa la tercera i última sessió de l’any, Desmuntant la islamofòbia als barris, un diàleg crític amb Diana Al-Rahmoun, Fàtima Taleb, Mohamed Ait Abou i Mostafà Shaimi amb la dinamització de Uassima Boutaliss.

Les diverses procedències i bagatges acadèmics, activistes i pràctiques d’intervenció de les persones convidades i de les persones que vulguin participar, ens permetrà fer un exercici conjunt per fer sorgir, amb l’ajuda de diversos elements provocadors, les múltiples explicacions, narratives i discursos al voltant del que s’entén com a islamofòbia en el context espanyol i català, i historitzar i contextualitzar el concepte per tal de conèixer la pluralitat de discursos dins i fora de la comunitat.

Davant la manifestació contemporània de la islamofòbia, es compartiran coneixements per identificar-la i pensar conjuntament estratègies a escala comunitària per posar en pràctica.

Dia: dissabte 14 de desembre

Hora: de 10.30 h a 13.30 h

Lloc: Centre Cultural Islàmic de Sants (Carrer Súria, 8-10 baixos)



Per a més informació i inscripcions: antirumors@bcn.cat. Places limitades!

Podeu consultar els materials de totes les sessions del cicle ‘Mirades Crítiques’ en aquest enllaç i al canal d’ivoox del cicle.

OBS

Developer