..... Inici | Ràdio | Recerca

Seminari: 'Polítiques d’immigració: reptes, objectius i instruments' | Nando Sigona | 9 oct.

by 19:47 0 comentaris
La Fundació Catalunya Europa, organitza el seminari de treball sobre "Les polítiques d'immigració: reptes, objectius i instruments" amb Nando Sigona, el dia 9 d'octubre a les 9h30 al Palau Macaya.

Aquest seminari és el primer de les 8 sessions que configuren el cicle de conferències "Per un futur Intercultural". Cada sessió és presentada per un expert internacional que desenvolupa 3 activitats: una conferència pública, un seminari de treball amb científics i acadèmics de referència i una trobada amb el mon empresarial. Aquests seminaris volen reunir acadèmics i científics experts amb la matèria que puguin compartir coneixement i línies d'investigació, així com trobar indicadors, maneres de mesurar els impactes i propostes que ajudin a les ciutats a gestionar la diversitat. Està previst que els seminaris es celebrin al Palau Macaya, al llarg de 2019 i 2020.

"Per un futur Intercultural" forma part del projecte RE-CITY, una plataforma internacional per a la sostenibilitat social que es proposa abordar els principals reptes globals des de les ciutats; i compta amb la col·laboració de La Caixa i el Club de Roma i el suport de l'Ajuntament de Barcelona i AMB. Adjunt trobaràs un resum del projecte.

Aquests seminaris contribuiran a crear un espai de reflexió sobre les conseqüències de la diversitat, a més d'enfortir la xarxa entre acadèmics i científics que treballen en la matèria de diversitat, interculturalitat i migracions des de diferents vessants. Per tot això ens agradaria comptar amb la teva participació als seminaris d'acadèmics, convençuts que les teves aportacions ajudaran a enriquir el debat i les propostes que se'n derivin.

Si esteu interessats a participar a la primera trobada sobre "Les polítiques d'immigració: reptes, objectius i instruments" amb Nando Sigona, ompliu el següent formulari:

Inscripcions

+ Informació

.

redacció

Developer