..... Inici | Ràdio | Recerca

Periodisme a la sala de miralls | 26 set

by 19:10 0 comentaris

El periodisme compromès té una cita el proper 26 de setembre del 2019, a les 19h a l’Espai Societat Oberta. L’Observatori d’actualitat del discurs discriminatori als mitjans organitza una taula rodona per analitzar la complicitat i responsabilitat del periodisme en la creació de discursos discriminatoris.

L’acte serà un espai de reflexió per la professió i comptarà amb els periodistes Tania Adam, betevé; Ferran Moreno Garcia, TV3; Jessica Mouzo, El País i Natàlia Vila, diari ARA. La periodista i responsable de comunicació de Lafede.cat, Montse Santolino, serà l’encarregada de moderar el debat.

A l’acte hi assistirà el Regidor de Drets de Ciutadania, Participació i Justícia Global de l’Ajuntament de Barcelona, Marc Serra Solé i el president del Grup de Periodistes Ramón Barnils, Ferran Casas. També hi haurà, a la fila zero, representants d’entitats del tercer sector, de col·lectius vulnerabilitzats i especialistes en comunicació inclusiva per compartir les seves experiencies i oferir solucions per posar en pràctica un bon periodisme: Associació Ex-Mena, BCNantirumors, BCN vs odi, Grup de Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Lafede.cat, Observatori contra l’homofòbia, Observatori de la Cobertura de Conflictes, Sindicat de Periodistes, SOS Racisme i Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR).

L’Observatori d’actualitat del discurs discriminatori als mitjans de comunicació és un projecte del Grup de Periodistes Ramon Barnils amb el suport de la Direcció de Serveis de Drets de Ciutadania i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona.

OBS

Developer