..... Inici | Ràdio | Recerca

Presentació del llibre 'Intercultural Citizenship in the Post-Multicultural Era' de Ricard Zapata

by 19:00 0 comentaris

La Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Govern de Catalunya i del Grup de Recerca Interdisciplinari sobre Immigració, realitzaran el proper dimecres 18 de setembre a les 17.00 hores a la Sala d’Actes de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania (c/Calàbria 147, Barcelona), la presentació del llibre del Professor Ricard Zapata-Barrero “Intercultural Citizenship in the Post-Multicultural Era”

Aquesta presentació inaugurarà un cicle de conferències que es celebraran en el marc del Pacte Nacional per la Interculturalitat i que La Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania inicia al mateix mes de setembre. Un Pacte Nacional que ha d’obrir una reflexió sobre les nostres idees al voltant de la convivència en la diversitat des de la perspectiva intercultural. Atès que aquest enfocament es basa en quatre principis - la igualtat, el respecte i el reconeixement de la diversitat, la promoció de la participació i la interacció, i la construcció d'un sentiment de pertinença i ciutadania - cadascuna de les conferències es dedicarà al debat i la reflexió sobre un dels eixos del model intercultural.

Programa:

17.00 – 17.10 h Presentació del Cicle de Conferències. Sr. Oriol Amorós i March. Secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania. Generalitat de Catalunya.

17.10 – 17.40 h Presentació del llibre “Intercultural Citizenship in the Post- Multicultural Era”. Professor Ricard Zapata-Barrero. Autor del llibre i Director del Gritim – UPF.

17.40 – 18.40 h Taula rodona. Moderador Sr. Carles Solà. Periodista Tv3. Actual Director del “30 Minuts” i exdirector de “Tot un Món”. Vicepresident de la Mesa per la Diversitat en l’Audiovisual del CAC.

Sr. Oriol Amorós i March. Secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania. Generalitat de Catalunya. Sra. Fàtima Ahmed. Presidenta de l’Associació Intercultural Diàleg de Dones i membre del Grup Interreligiós del Raval.

Professor Ricard Zapata-Barrero. Autor del libre i Director del Gritim – UPF.

18.40 – 19.00 h Torn obert de paraules.

19.00 – 19.30 h Coffee Break amb cuina original del Marroc i Veneçuela, a proposta de l’empresa social Melting Pot.

Si esteu interessats a assistir-hi, si us plau confirmeu la vostra assistència al següent enllaç: Registre

.

OBS

Developer