..... Inici | Ràdio | Recerca

Taller: Teixint veus de dona | Centre Cívic Besòs | Barcelona | 9 oct - 27 nov.

by 19:38 0 comentaris

El pròxim mes d'octubre s'inicia el taller “Teixint veus de dona". Un espai de trobada entre dones culturalment diverses per l’empoderament personal i col·lectiu a través del cant, l’expressió corporal i el teatre.

El taller consta de 8 sessions de 2h on podran participar unes 12 dones amb les quals es farà un treball amb la veu, sobre els estereotips limitants de gènere, el desenvolupament de l'autoestima, el potencial creatiu i la formulació de projectes personals.

Serà un espai de reflexió i trobada on a través de l'eina de la veu i la improvisació es buscarà generar discursos sonors sobre la realitat que les habita i les rodeja, i d'aquesta manera crear un espai d'interacció, estimulant el diàleg, la interculturalitat, l'expressió emocional i el reconeixement mutu.

L'enfortiment d'aquesta dimensió personal anirà acompanyada d'una projecció col·lectiva. Això implica que la mateixa serà desplegada en la composició de cançons junt amb entrevistes a les participants. D'aquesta manera, l'autoestima de cada dona podrà manifestar-se en el desenvolupament de les seves aspiracions i la seva veu trobant el seu lloc individual i col·lectiu.

Lloc: Centre Cívic Besòs (Rambla Prim, 87, Barcelona, Catalunya)
Dates: Del 9 d'octubre al 27 de novembre del 2019. Els dimecres de 10 a 12h.
Inscripcions: info@ccbesos.org 
Dirigit a dones. No cal experiència prèvia.
Coordina: Clara Dell'Oro

+ informació: www.teixintcultures.com

.

.

Developer