..... Inici | Ràdio | Recerca

Barcelona en clau de jazz. Espai de diàleg i concert | 19 set

by 16:21 0 comentaris

Proposem un diàleg al voltant del panorama del jazz a la ciutat de Barcelona, així com de la interpretació que músics i agents culturals en fan en el temps actual, i al voltant de l’estat de la qüestió del gran gènere de la improvisació en el nostre context.

L’activitat posarà l’èmfasi en el caràcter social i identitari d’aquest fenomen musical originari dels EUA (de fet, un dels noms inicials del jazz era Black American Music), per situar-lo després a Barcelona, un context en què el jazz és considerat com un gènere musical més aviat elitista.

Per conèixer de primera mà aquests aspectes i conversar sobre ells, comptarem amb la participació de dos jazzistes que ens permetran, d’una banda, parlar des d’una realitat local, cosa que farem amb el bateria català Marc Ayza, i també des d’una experiència nord-americana, en aquest cas amb Julian Vaughn, que destaca, entre d’altres mèrits, per haver treballat amb el rei del blues, B.B King. Per acabar-ho d’afinar, l’activitat finalitzarà amb un petit concert de jazz.

Activitat organitzada conjuntament amb el Centre Cívic La Sagrera "La Barraca"

Inscriu-t'hi

Més informació

.

DSAN

Developer