..... Inici | Ràdio | Recerca

Presentació de llibre 'Algún día, hoy' de l'escriptora colombiana Ángela Becerra | 25 set.

by 20:09 0 comentaris

L'escriptora colombiana Ángela Becerra presenta la seva novel·la Algún día, hoy, guanyadora del Premi Fernando Lara 2019. Plena d'èpica i exuberància, i basada en un fet real del 1920, narra la trajectòria de la Betsabé Espinal, qui amb només vint-i-tres anys va liderar una de les primeres vagues femenines de la història. El periodista i escriptor Xavi Ayén acompanya a l'autora.

Algún día, hoy és una bella novel·la basada en un fet real esdevingut l’any 1920 a Colòmbia. Narra la història de Betsabé Espinal, que amb només vint-i-tres anys va liderar una de les primeres vagues femenines de la història. Ángela Becerra construeix un monumental fresc a l'amistat més pura tot embolicant els seus protagonistes en un apassionat cercle d'amor que tindrà un sorprenent final. Una història de dones fortes, d'amor i feminitat.

Ángela Becerra va néixer a Cali, Colòmbia, on va estudiar Comunicació. L'any 2000, essent vicepresidenta creativa d'una de les agències de publicitat més rellevants d'Espanya, va abandonar la seva reeixida carrera per dedicar-se completament a la seva gran passió: la literatura.

Va obtenir el Latin Literary Award 2004 de la prestigiosa Fira del Llibre de Chicago i una càlida acollida de la crítica i dels lectors d'Espanya i Llatinoamèrica amb la seva primera novel·la De los amores negados (2003). El penúltimo sueño (2005) la va consagrar com a gran novel·lista obtenint-ne el Premi Azorín de Novel·la 2005, el Premi al Millor Llibre Colombià de Ficció 2005 i, de nou, el Latin Literary Award 2006. La seva obra s'ha traduït a vint idiomes. Aquest mateix any, amb Algún día, hoy va guanyar el Premi Fernando Lara.

Dia / Hora: 25/09/2019, a les 19:30 h
Lloc: Casa Amèrica Catalunya (Carrer de Còrsega, 299, Barcelona, Catalunya)

OBS

Developer