..... Inici | Ràdio | Recerca

Diàlegs a Casa: ‘Mirada’, amb Mercedes Halfon i Valentín Roma | 26 de Set.

by 16:04 0 comentaris

L’escriptora argentina Mercedes Halfon conversa amb Valentín Roma, director de La Virreina Centre de la Imatge, a partir del concepte mirada. El diàleg gira al voltant de la visió, de les maneres de veure, de com aquestes maneres condicionen la nostra aproximació al món i de com ho reflectim a través de diferents manifestacions artístiques. És un viatge que ens porta del que és íntim al que és universal, i que reflexiona sobre la importància que els ulls tenen en la biografia personal de cadascú i en la cultura en el decurs dels segles.

Mercedes Halfon (Buenos Aires, 1980) és escriptora, periodista cultural i comissària en arts escèniques. Ha publicat textos de narrativa, assaig i poesia. Escriu en el suplent Radar del diari argentí Página/12. El trabajo de los ojos (Entropía, 2017 ; Las afueras, 2019) és el seu darrer llibre.

Valentín Roma (Ripollet, 1970) és escriptor i doctor en Història de l’Art i Filosofia per la Universitat de Southampton (Regne Unit). Actualment dirigeix La Virreina Centre de la Imatge de Barcelona. Ha publicat les novel·les El enfermero de Lenin i Retrato del futbolista adolescente, així com l’assaig Rostros, tots ells en l’editorial Periférica.

Diàlegs a Casa és un cicle de converses que s’organitza entre figures de l’àmbit literari amb personalitats del món de la cultura, de la política o de les arts. L’objectiu d’aquestes sessions és que els interlocutors comparteixin reflexions i inquietuds sobre temes universals amb el públic.

Activitat organitzada en col·laboració amb l’editorial Las afueras.

CRÈDIT IMATGE: Catalina Bartolomé
Dia / Hora:26/09/2019, 19:00 HLloc: Casa Amèrica Catalunya 
 

DSAN

Developer