..... Inici | Ràdio | Recerca

Preestrena del film palestí 'Los informes sobre Sarah y Saleem'

by 10:22 0 comentaris

La Sarah és jueva i regenta un cafè a Jerusalem Oest. En Saleem és un palestí de Jerusalem Est i treballa com a repartidor. Tot i ser de mons separats i estar casats amb les seves respectives parelles, la Sarah i en Saleem ho arrisquen tot quan s'endinsen en una relació que podria esquinçar les seves famílies, les qual no sospiten res. Quan una arriscada cita nocturna es torça i amenaça en descobrir-los, ambdós veuen com els seus desesperats esforços per salvar la situació, no fa res més que agreujar-la. Atrapats en la maquinària de la ocupació i la pressió socio-política, en Saleem se situarà en el punt de mira de les forces de seguretat isrealianes.

El film és un drama amb pinzellades de thriller polític, dirigit pel realizador palestí Muayad Alayan, que va guanyar el Premi del Públic i el Premi Especial del Jurat al Millor Guió al Festival de Rotterdam i va participar en la Secció Oficial de la Seminci de Valladolid, on va tenir una gran acollida.

Aquesta és una de les primeres vegades que una pel·lícula de nacionalitat palestina s'estrena com a tal a tot Espanya.

L'estrena a Barcelona és dijous 12 de setembre del 2019, a les 19:30h, als Cinemes Girona.

Un acte organitzat per Clack i Mapasonor, una associació mataronina dedicada a la producció audiovisual com a instrument per promoure els drets humans, l'educació per la pau, les cultures d'arrel o l'avantguarda en l'art.

Una pel·lícula distribuïda per Good Films i La Aventura.

.

redacció

Developer