..... Inici | Ràdio | Recerca

L'Agência de Notícias das Favelas - Entrevista com André Fernandes

by 10:34 0 comentaris

O comunicador Flavio Carvalho entrevistou o jornalista brasileiro André Fernandes, fundador e director da Agência de Notícias das Favelas. Ambos falam sobre comunicação comunitária no Brasil. Fundada pelo jornalista André Fernandes em janeiro de 2001, foi logo reconhecida pela Reuters como a primeira agência de notícias de favelas do planeta.

Ràdio Itacat é um projeto que conta com o apoio da Xarxa BCN Antirumors do Barcelona e com a colaboração da Ajuntament de Barcelona, CIEMEN, Associació Intercultural Llatins per Catalunya e Agência de Comunicação Intercultural ITACAT.

+ entrevistas

El comunicador Flavio Carvalho entrevista al periodista brasiler André Fernandes, fundador i director de l'Agència de Notícies de les Faveles'. Ambdós parlen sobre la comunicació comunitària al Brasil. Fundada pel periodista André Fernandes a Janeiro l'any 2001, va ser reconeguda per Reuters com la primera agència de notícies de faveles.

Itacat Ràdio és un projecte que compta amb el suport de la Xarxa BCN Antirrumors i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya i de l'Agència de Comunicació Intercultural ITACAT.

.

Developer