..... Inici | Ràdio | Recerca

Flávio Carvalho entrevista a artista e ativista brasileira Ana Venerando

by 16:30 0 comentaris

O comunicador Flavio Carvalho entrevista Ana Venerando. Ela é pernambucana (Brasil), afroindígena, de Camaragibe, cidade dos afro-camarás. Música, percussionista, a conheci por seu trabalho nas prisões, como voluntária, com mulheres brasileiras. Ela coordena um 'Ciclo de Mulheres falando de cuidados, de culturas, de vivências, de feminismos, de resistências'. Ajudou a construir: a 'Assembleia Permanente de Brasileiras contra o Fascismo'. O seu grupo musical se chama 'Rebola'. Mulher coletiva, Ana merece ser conhecida pela sua história pessoal.

Ràdio Itacat é um projeto que conta com o apoio da Xarxa BCN Antirumors do Barcelona e com a colaboração da Ajuntament de Barcelona, CIEMEN, Associació Intercultural Llatins per Catalunya e Agência de Comunicação Intercultural ITACAT.

+ entrevistes
El comunicador Flavio Carvalho entrevista Ana Venerando. Ella és pernambucana (Brasil), afroindígena, de Camaragibe, ciutat d'afro-camaras. Música, percusionista, sovint fa la seva tasca a les presons, com a voluntària, amb dones brasileres. Coordina un "Cicle de dones parlant de cures, cultures, vida, feminisme i resistència". Va ajudar a construir: el projecte permanent de 'Brasileiras contra fascismo'. El seu grup musical es diu 'Rebola'. Dona col·lectiva, Ana mereix ser coneguda per la seva història personal.

Itacat Radio és un projecte que compta amb el suport de la Xarxa Antirumors de BCN Barcelona i en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, ​​el CIEMEN, l’Associació Intercultural Catalana de Llatins i l’Agència de Comunicació Intercultural ITACAT.


.

.

Developer