..... Inici | Ràdio | Recerca

Projecció i col·loqui del documental ' Veus LGTBI+ ' | 9 maig | La Pobla de Vallbona

by 14:27 0 comentaris

PROJECCIÓ I COL·LOQUI DEL DOCUMENTAL VEUS LGTBI+

09.05.2019 a les 17h
Centre Social de La Pobla de Vallbona
Carrer de la Senyera, 31 
La Pobla de Vallbona, País Valencià

Participen: Els autors del documental: l'artista visual transfeminista Xeito Fole i IDENSITAT, i Noemí Morales, del col·lectiu LGTBI Mirall Camp de Túria.
Organitza: Àrea d'Igualtat de la Pobla de Vallbona.

VEUS LGTBI+ és un documental que parla de la situació i la vivència de refugi polític en persones migrants de diferents països en els quals la identitat de gènere posa en perill la integritat física, posant a moltes persones en situacions de mobilitat forçada.
El documental és un recull de Veus de diverses persones en refugi polític LGTBI+ que han compartit la seva vivència a través del relat personal.

Després del visionat de VEUS, s’obre un debat al voltant de qüestions com ara les fronteres, que de manera forçada s’han de creuar per tal d’assumir i de defensar una identitat sexual o de gènere no normativa; les situacions de vulnerabilitat a què s'enfronten arran de les polítiques de migració i d’asil vigents, la seva presència com a subjectes polítics a l'espai públic o els límits socials i les superacions individuals i col·lectives.

Activitat oberta i gratuïta.

Més informació


PROYECCIÓN Y COLOQUIO DEL DOCUMENTAL VOCES LGTBI +

09/05/2019 a las 17h
Centro Social de La Pobla de Vallbona.
Calle de la Senyera, 31
La Pobla de Vallbona, Pais Valenciano

Participan: los autores del documental, el artista visual transfeminista Xeito Fole e IDENSITAT, y Noemí Morales, del colectivo LGTBI Mirall Camp de Túria.
Organiza: Área de Igualdad de la Pobla de Vallbona.

VOCES LGTBI + es un documental que habla de la situación y la vivencia de refugio político en personas migrantes de diferentes países en los que la identidad de género pone en peligro la integridad física, poniendo a muchas personas en situaciones de movilidad forzada.
El documental es una recopilación de Voces de varias personas en refugio político LGTBI + que han compartido su vivencia a través del relato personal.

Tras el visionado, se abre un debate en torno a cuestiones como las fronteras, que de manera forzada se deben cruzar para asumir y defender una identidad sexual o de género no normativa; las situaciones de vulnerabilidad a las que se enfrentan a raíz de las políticas de migración y de asilo vigentes, su presencia comosujetos políticos en el espacio público, o los límites sociales y las superaciones individuales y colectivas.

Actividad abierta y gratuita.

Más información

.

Developer