..... Inici | Ràdio | Recerca

3er Festival de Danses Llatinoamericanes de Cornellà de Llobregat | 16 Juny 2019

by 17:57 0 comentaris

L'Associació d'Artistes Equatorians a Catalunya (ASAEC) i l'Associació de Veïns 'Casc Antic' de Cornellà et conviden al 3er Festival de Danses Llatinoamericanes de Cornellà de Llobregat. En el marc de la XVIIa Festa Cultural de la Primavera.

Diumenge, 16 de juny del 2019, a les 18.30h.

A la Plaça de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, Catalunya.

Hi participen: Veneçuela, Hondures, Equador, Perú i Mèxic.

Els nostres agraïments a l'Associació de Veïns CASC ANTIC de Cornellà per la seva valuosa tasca en la difusió de la cultura llatinoamericana.

Amb Lukman David Delgado, Sandra Lascano, Marc Antonio Andino Andino, Jaqueline Manzaba Delgado, Angel Caceres, Mariana Pacheco Aguilar, Lucho Tobar, Comadre Rosita Cordova Cordova i Grupo D
La Asociaión de Artistas Ecuatorianos en Cataluña ASAEC y la Asociación de Vecinos 'Casc Antic" de Cornellà te invitan al 3er Festival de Danzas Latinoamericanas. En el marco de la XVIIa Fiesta Cultural de la Primavera.

Domingo 16 de junio de 2019, a las 18.30h.

En la Plaça de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, Cataluña.

Participan: Venezuela , Honduras, Ecuador, Perú y México.

Nuestros agradecimientos a la Asociación de Vecinos CASC ANTIC de Cornellá por su valiosa labor en la difusión de la cultura latinoamericana.

Con Lukman David Delgado, Sandra Lascano,Marco Antonio Andino Andino, Jaqueline Manzaba Delgado, Angel Caceres, Mariana Pacheco Aguilar,Lucho Tobar, Comadre Rosita Cordova Cordova y Grupo de Proyección Folklorica Tradiciones Ecuatorianas.

TRTRT

Developer