..... Inici | Ràdio | Recerca

Les piulades de Carlos Bolsonaro contra la diputada Maria Dantas

by 1:42 0 comentaris
Us deixem la imatge de les dues piulades a twitter que han causat la controvèrsia entre la diputada d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Maria Dantas, i el fill del president Bolsonaro, el regidor de Rio de Janeiro, Carlos Bolsonaro.

Més informació sobre la controversia

També podeu consultar-les a twitter on podreu llegir els milers de comentaris que han suscitat.

Pilada 1: https://twitter.com/CarlosBolsonaro/status/1125225039576686597
Piulada : https://twitter.com/CarlosBolsonaro/status/1125434211941462016

El fill del president brasiler, Carlos Bolsonaro, va publicar el dilluns 6 de maig del 2019 una piulada al seu perfil de Twitter criticant unes declaracions al diari 'O Estado de S. Paulo' on la republicana Maria Dantas assegurava que: 'patim censura i tenim presos polítics'. Amb aquestes paraules, en realitat, Maria Dantas criticava la censura de l'estat espanyol i denunciava l'existència de presos polítics catalans, però Carlos Bolsonaro es va confondre i va pensar que parlaven del seu pare, a qui també s'acusa de censurar els mitjans i de mantenir presos polítics, i va publicar la següent piulada:

'Després que el president del Brasil hagi reafirmat per mil·lèsima vegada que dóna suport a la llibertat dels mitjans de comunicació, m'arriba això que aquest diari publica. No és necessari ni censurar-lo. Aquesta mena de comportaments els auto-destrueix i això, certament, els deixa per terra. Recullen el que sembren!'

(@CarlosBolsonaro, 6 de maig 2019)

No va passar gaire estona que la comunitat twittaire es va adonar de la confusió de Carlos Bolsonaro i van començar a fer befa de la desinformació del fill del president demanant-li que esborrés el missatge erroni. D'altres twitaires, més burletes, fins-i-tot van comparar Bolsonaro amb un popular personatge, amb discapacitats mentals, d'una tele-novel·la brasilera, anomenat 'Tonho da Lua'. Carlos Bolsonaro ha decidit no eliminar la piluada i aquesta ja té més 1600 retuits i prop de 4000 comentaris.

Tanmateix, Carlos Bolsonaro, lluny d'admetre la seva confusió, ha llençat més llenya al foc i unes hores després ha publicat una segona piulada, amb una altra fotografia de Maria Dantas, on es justifica dient:

'Qui defensa les intencions d'aquesta senyora abans de la seva ubicació, bon company no és! Sempre és el mateix patró!'

(@CarlosBolsonaro, 6 de maig 2019)

La segona piulada ja havia sobrepassat els 600 retuits en redactar aquesta informació i ja havia rebut més de 700 comentaris dels internautes. L'estrena en el món polític brasiler de la diputada Maria Dantas no ha passat desapercebut i molt probablement tampoc ho serà a les Corts espanyoles.

TRTRT

Developer