..... Inici | Ràdio | Recerca

Per una República Feminista i Descolonial. Diàlegs perifèrics

by 20:02 0 comentaris

Arriba un any més, i ja en són quatre, una nova edició de la Primavera Republicana. Un cicle de concerts, obres de teatre, cicles de cinema i debat, i, també esdeveniments esportius per celebrar, en plena primavera, als valors del republicanisme.

Avui, és fonamental actualitzar la tradició republicana i vincular-la als reptes i als moviments de canvi del segle XXI: el feminisme, els moviments LGTBI, els moviments en defensa dels drets socials, dels drets digitals, o els moviments antiracistes o ecologistes.

Data y lloc: 11 d'abril del 2019, a les 19h. Al carrer d'Ozinelles, 13. Barcelona, Catalunya.

Més informació


Llega un año más, y ya son cuatro, una nueva edición de la Primavera Republicana. Un ciclo de conciertos, obras de teatro, ciclos de cine y debate, y también eventos deportivos para celebrar, en plena primavera, los valores del republicanismo.

Hoy, es fundamental actualizar la tradición republicana y vincularla a los retos y los movimientos de cambio del siglo XXI: el feminismo, los movimientos LGTBI, los movimientos en defensa de los derechos sociales, los derechos digitales, o los movimientos antirracistas o ecologistas.

Fecha y lugar: 11 de abril del 2019, a las 19h. En la calle de Ozinelles, 13. Barcelona, Cataluña.

Más información

DSAN

Developer