..... Inici | Ràdio | Recerca

3es JORNADES de mitjans de comunicació independents i moviments socials

by 19:33 0 comentaris


EUROPE.NETTING és un punt de trobada per a diferents mitjans de comunicació independents i moviments socials. Per mitjà de conferències i projeccions audiovisuals cada col·lectiu explicarà la seva experiència de lluita contra el feixisme a Europa.

Aquesta vegada, les jornades del EUROPE.NETTING tindran com a lloc de trobada Barcelona i serà una oportunitat de conèixer el treball del que mitjans independents i, d'aquesta manera, teixir xarxes per fer possible una dinàmica en què la comunicació sigui més lliure.


Data y lloc:
11 d'abril del 2019, de 18 a 20h.
Auditori del carrer Calabria, 66 de Barcelona

Més informació


EUROPE.NETTING es un punto de encuentro para diferentes medios de comunicación independientes y movimientos sociales. Por medio de conferencias y proyecciones audiovisuales cada colectivo contará su experiencia de lucha contra el fascismo en Europa. Esta vez, las jornadas del EUROPE.NETTING tendrán como lugar de encuentro Barcelona y será una oportunidad de conocer el trabajo de lo medios independientes y, de esta manera, tejer redes para hacer posible una dinámica en la que la comunicación sea más libre.

Fecha y lugar:

11 de abril de 2019, de 18 a 20h.
Auditorio de la calle Calabria, 66 de Barcelona
Más información

DSAN

Developer