..... Inici | Ràdio | Recerca

Tensió al Senat de Colòmbia per les objeccions a la llei de la Jurisdicció Especial per a la Pau (JEP)

by 19:03 0 comentaris

La paz en Colombia no deja de representar un obstáculo para un sector político, sin embargo, todo parece indicar que tanto el presidente Duque como su bancada política tendrán que resignarse y dar vía libre a lo pactado en los Acuerdos de Paz.

La Cámara de Representantes a dado su voto negativo a las modificaciones a la Jusrisdicción Especial para la Paz - JEP- que el presidente Iván Duque a propuesto. Ahora es el turno del Senado de votar las propuestas del controvertido gobierno. En la siguiente noticia del diario El Tiempo de Colombia se amplía esta información.

Más inforación

La pau a Colòmbia no deixa de representar un obstacle per a un sector polític, però, tot sembla indicar que tant el president Duque com la seva bancada política hauran de resignar-se i donar via lliure al pacte en els Acords de Pau.

La Cambra de Representants ha donat el seu vot negatiu a les modificacions a la Jusrisdicción Especial per la Pau - JEP- que el president Iván Duc a proposat. Ara és el torn del Senat de votar les propostes del controvertit govern. En la següent notícia del diari El Temps de Colòmbia s'amplia aquesta informació.





DSAN

Developer